Porta.nl
Porta.nl
Kelvinring 72A
2952 BG Alblasserdam
078 - 2001033 - info@porta.nl
Voor een zorgeloze toegang
person

BFT

BFT POORTAUTOMATISERING
 
 
BFT poortautomatisatie, al jaren een betrouwbare poortautomatisering

Wij zijn leverancier en installateur van van BFT.
voor nieuwe BFT handzenders en andere BFT onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.

BFT poortautomatisering is geschikt voor alle type poorten. Heeft u een poort en wilt u naar binnen zonder te hoeven uitstappen? De automatiseringen van BFT zijn geschikt voor vrijwel alle type poorten en situaties. Voor zowel kleine als grote poorten zijn diverse type motoren beschikbaar.

Op de besturing van de poortautomatisering zijn diverse accessoires aan te sluiten zoals een codepaneel, intercom, sleutelschakelaar en gsm-module.

We leveren van BFT diverse complete kits zodat u alle benodigde onderdelen in een complete kit heeft.
Afhankelijk van de breedte en het gewicht van de poort kunnen we u adviseren in het type juiste type motor en besturing.

Een geautomatiseerde poort, wat een luxe! U komt aangereden en opent en sluit de poort op afstand.

Gemak en beveiliging! Dat zijn de belang rijkste redenen voor het aanschaffen van poortautomatisering:
• Gemak: U opent met de afstandsbediening vanuit uw auto het hek naar het huis en rijdt zonder uit stappen naar binnen. Of u opent het hek vanuit uw huis om bezoek binnen te laten. Helemaal fijn als het slecht weer is!
• Beveiliging: Het hek sluit zich automatisch achter u, waarmee eventuele indringers buiten gehouden worden. Optimale toegangscontrole!

Voor storing aan een bestaande installatie van BFT kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij kijken graag of we iets voor u kunnen betekenen. Montage en reparaties doen we in de regio Rotterdam, Dordrecht. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal