Porta.nl
Porta.nl
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 - 2001033 - info@porta.nl
Voor een zorgeloze toegang
person

BFT

Optimale veiligheid met professionele poortautomatisering

Als u een poort heeft bij uw bedrijf of als afsluiting van de oprit bij uw woning, wilt u natuurlijk geen onbevoegden op uw terrein. BFT poortautomatisering van Porta.nl kan hier een handig hulpmiddel bij zijn. U beslist zelf hoe de beveiliging van uw poort werkt. U kunt deze zodanig instellen dat de poort opengaat als er verkeer aankomt. Maar u kunt hiervoor ook een sleutel gebruiken, automatische opening vanuit de auto of gebruik van een intercom. Het doel is om uw veiligheid optimaal te garanderen. Het hek sluit direct nadat de auto is gepasseerd. Onbevoegden krijgen dus geen kans om mee naar binnen te glippen.

Wie staat er voor de poort?

Als er bezoek voor de poort staat dan wilt u natuurlijk weten wie dat is en wat de reden is van zijn of haar komst. Daarvoor gebruikt u een intercom met camera. U ziet wie er aanbelt en u kunt met deze persoon communiceren. Als toegang gewenst is dan opent u op afstand de poort. U kunt dan ook meteen aanwijzingen geven waar de bezoeker kan parkeren. Als het om een ongenode gast gaat dan verleent u geen toegang. Als er sprake is van onraad kunt u de beelden van de camera eventueel delen met de politie. Als u opnamen maakt die bewaard blijven moet u dit kenbaar maken aan bezoekers in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Direct contact
BFT - Optimale veiligheid met professionele poortautomatisering
BFT - Veiligheid op uw bedrijfsterrein

Veiligheid op uw bedrijfsterrein

Afgelegen bedrijfsterreinen zijn geliefd bij dieven. Ze wanen zich onbespied omdat er op veel bedrijventerreinen na sluitingstijd van het bedrijf niemand meer aanwezig is. Natuurlijk kunt u beveiliging inschakelen die rondes loopt. Maar met BFT poortautomatisering bouwt u nog een extra stap in om uw terrein en eigendommen te beschermen. U kunt deze beveiliging ook instellen voor bepaalde tijdvakken. Bijvoorbeeld tussen 18.00 uur en 7.00 uur, een tijdvak waarbinnen er bij veel bedrijven niet wordt gewerkt. Of alleen in het weekend omdat er dan geen personeel aanwezig is.

Automatisering van verschillende typen poorten

De ene poort is de andere niet. Bij uw huis heeft u wellicht een ander soort toegangshek dan waar een bedrijf gebruik van maakt. Porta levert daarom maatwerk. Als u aangeeft om wat voor situatie het gaat geven wij u graag advies over de mogelijkheden voor een optimale beveiliging. Als de situatie later verandert, kan het systeem in veel gevallen worden aangepast zodat het weer voldoet aan uw wensen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor poortautomatisering

Bent u geïnteresseerd in poortautomatisering? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw situatie. Of het nu om de beveiliging van uw privé terrein gaat of om de beveiliging van uw bedrijfsterrein. Ook voor onderhoud en storingen kunt u uiteraard een beroep op ons doen. Porta.nl levert BFT poortautomatisering voor elke situatie. Wij werken in de regio Rotterdam/Dordrecht. U kunt contact met ons opnemen door een bericht te sturen naar info@porta.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 078 – 200 10 33.

Offerte aanvragen
  • BFT - Vraag een vrijblijvende offerte aan voor poortautomatisering
  • BFT - Vraag een vrijblijvende offerte aan voor poortautomatisering
  • BFT - Vraag een vrijblijvende offerte aan voor poortautomatisering
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal