Porta.nl
Porta.nl
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 - 2001033 - info@porta.nl
Voor een zorgeloze toegang
person

BENINCA

BENINCA POORTAUTOMATISERING
 

Beninca is een toonaangevend bedrijf op het gebied van poortautomatisering. Het bedrijf is opgericht in 1979 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de sector. Beninca biedt een breed scala aan automatiseringsoplossingen voor verschillende soorten poorten, zoals schuifpoorten, draaipoorten.

De sleutel tot een betrouwbare toegang

Een van de belangrijkste voordelen van de Beninca-producten is hun hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat hun producten lang meegaan en blijven werken in alle weersomstandigheden. Bovendien zijn de Beninca-oplossingen zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren.

Een ander belangrijk aspect van de Beninca-poortautomatisering is hun focus op innovatie. Het bedrijf blijft voortdurend nieuwe oplossingen ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van de markt te voldoen. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van slimme technologieën om poorten op afstand te bedienen en te bewaken.Beninca heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs en serviceproviders die ervoor zorgen dat hun producten overal ter wereld beschikbaar zijn. Het bedrijf streeft er ook naar om installateurs de best mogelijke service te bieden, inclusief uitgebreide training en technische ondersteuning.

Al met al is Beninca een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve poortautomatiseringsoplossingen. Hun producten zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen, en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Complete set poortautomatisering

De motoren van Beninca kunnen als complete set geleverd worden en is voorzien van een Nederlandse handleiding.
Voor nog meer gemak en beveiliging bieden wij een range accessoires zoals een videofoon, bediening via uw smart-phone en extra handzenders.

Gemak en beveiliging!

Dat zijn de belang rijkste redenen voor het aanschaffen van poortautomatisering:
• Gemak: U opent met de afstandsbediening vanuit uw auto het hek naar het huis en rijdt zonder uit stappen naar binnen. Of u opent het hek vanuit uw huis om bezoek binnen te laten. Helemaal fijn als het regent of sneeuwt!
• Beveiliging: Het hek sluit zich automatisch achter u, waarmee eventuele indringers buiten gehouden worden. Optimale toegangscontrole!

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal