Porta.nl
Porta.nl
Kelvinring 72A
2952 BG Alblasserdam
078 - 2001033 - info@porta.nl
Voor een zorgeloze toegang
person

Reparatie

Storing en reparatie aan poortautomatisering

Als een poort niet meer werkt kan dat diverse oorzaken hebben. Besturingen van de motoren zijn complex waardoor het vaak lastig is de storing zelf te verhelpen. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Nice, BFT en Beninca. Meestal kunnen we ook de storing oplossen aan uw bestaande poort-automatisering, ook als het van een ander merk is. Het is dan wel nodig om te weten welk merk motoren/besturing er nu op de poort gemonteerd zit. Bij storing aan uw poortautomatisering kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 078-2001033 of vul het contactformulier in.

Direct contact

Reparatie poortautomatisering

In eerste instantie zullen we altijd proberen een storing op te lossen door als het mogelijk is een onderdeel te repareren. Als dit niet lukt of als het om een oude installatie gaat kunnen we in overleg onderdelen vervangen.

  • Reparatie - Reparatie
  • Reparatie - Reparatie
  • Reparatie - Reparatie

Storing door achterstallig of geen onderhoud

Storingen komen vaak voor door achterstallig onderhoud aan fotocellen en motoren. Hierdoor verandert iets wat klein begint vaak in het vervangen van complete onderdelen wat door jaarlijks onderhoud voorkomen had kunnen worden. Het bijhouden van onderhoud aan uw poortautomatisering is belangrijk. Zo bespaart u op de lange termijn hoge kosten en onaangename verrassingen.

Poortautomatisering reparatie door Porta.nl

Sinds 2009 hebben wij ervaring met het onderhoud en reparatie van poortautomatisering. Door onze jarenlange ervaring met poortautomatisering reparatie, kunt u ervan op aan dat wij uw probleem vakkundig en efficiënt weten op te lossen. Voor totale ontzorging tijdens het proces van uw poortautomatisering reparatie heeft u één aanspreekpunt. Dat geeft rust. 

Poortautomatisering reparatie voorkomen

Alle onderdelen van een elektrische poort hebben onderhoud nodig. Net als bij een auto zitten er veel bewegende delen, elektronica en veiligheidscomponenten op en aan uw poort. Om schade en reparatie aan uw poortautomatisering te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig uw poortautomatisering te controleren en onderhoud uit te laten voeren. Door onderhoud verlengt u de levensduur van uw poort. 

Zo snel mogelijk reparatie aan uw poortautomatisering

We begrijpen dat storingen en schade aan uw elektrische poort uitermate vervelend zijn. Hierom doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk uw poortautomatisering te repareren en uw probleem op te lossen. Wanneer u ons contactformulier invult, proberen wij binnen 2 werkdagen te reageren. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Direct contact
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal