Porta.nl
Porta.nl
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 - 2001033 - info@porta.nl
Voor een zorgeloze toegang
person

Onderhoud

Onderhoud automatische poorten

Eén van de vervelendste dingen is een defecte poort. Het juiste onderhoud kan voorkomen dat uw poortautomatisering kapot gaat en verlengt de levensduur van het systeem aanzienlijk. Wij komen jaarlijks uw automatische poorten onderhouden en zorgen ervoor dat deze altijd in topconditie is. Zo staat u nooit voor een dichte poort en kunt u altijd gebruikmaken van dit revolutionaire systeem.

Offerte aanvragen

Onderhoud - Uw poort in topconditie

Uw poort in topconditie

Onderhoud - Voor een zorgeloze toegang

Voor een zorgeloze toegang

Onderhoud - Altijd een juiste oplossing

Altijd een juiste oplossing

Gevolgen van achterstallig of geen onderhoud aan uw automatische poorten

Als poortautomatisering niet onderhouden wordt, levert dat op termijn vaak problemen en schade op aan de installatie. Door ongedierte en vocht is de kans groot dat de installatie in storing gaat en er schade ontstaat die voorkomen had kunnen worden. Onderstaand een aantal afbeeldingen waar schade is ontstaan aan de poortautomatisering door te weinig onderhoud en onjuiste installatie.

  • Onderhoud - achterstallig onderhoud afbeeldingen onder
  • Onderhoud - achterstallig onderhoud afbeeldingen onder
  • Onderhoud - achterstallig onderhoud afbeeldingen onder

Waarom onderhoud aan uw automatische poorten belangrijk is

Onderhoudsbeurten aan elektrische poorten en hun installaties zijn nodig voor een probleemloze werking. Alle onderdelen van een poortautomatiseringssysteem hebben onderhoud nodig. Een poortautomatiseringssysteem bevat bewegende delen, elektronica en veiligheidscomponenten op en aan de installatie van de poort. Onderhoud aan de poortautomatisering verlengt de levensduur net als onderhoud aan uw auto. Weersomstandigheden kunnen invloed hebben op uw poortautomatisering waardoor onderhoud nodig is.

Onderhoudsabonnement aan uw automatische poorten

We adviseren om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor een zo lang mogelijke levensduur van de installatie. Wij komen één keer per jaar onderhoud uitvoeren aan uw poortautomatisering. Het onderhoud wordt door ons ingepland en wij nemen contact op voor het jaarlijks onderhoud. Wanneer u bij ons een onderhoudsabonnement heeft, krijgt u in geval van storing voorrang op reparatie. Als u interesse heeft in een onderhoudsabonnement of u wilt meer informatie, neem dan contact op.

Onderhoud aan bestaande automatische poorten

Vaak kunnen we ook onderhoud uitvoeren aan uw bestaande poortautomatisering. Het is dan wel nodig om te weten welk merk motoren/besturing uw poortautomatisering heeft. Zo weten we snel of we uw automatische poorten kunnen onderhouden.

Werkzaamheden die we uitvoeren tijdens onderhoud aan uw automatische poorten

Bij het uitvoeren van het onderhoud aan uw poortautomatisering worden alle draaiende delen gecontroleerd, gesmeerd en indien nodig afgesteld. De besturing en fotocellen worden gecontroleerd op vuil, ongedierte en vocht. De poort wordt opnieuw ingeregeld en afgesteld. Zo weet u 100% zeker dat uw automatische poorten volledig naar behoren werken.

Waarom kiezen voor onderhoud bij Porta.nl?

Met jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud aan uw automatische poorten. Door het juiste onderhoud kunt u uw poort in topconditie houden en heeft u altijd een zorgeloze toegang. Heeft u toch problemen met uw poortautomatisering, dan zorgen we dat u altijd een juiste oplossing krijgt. Zo kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw automatische poorten.

Over Porta.nl: professionele poortautomatisering

Bij ons kunt u ook terecht voor het automatiseren van uw poort. Het gemak van een geautomatiseerde poort is dat u kunt in- en uitrijden zonder dat u uit hoeft te stappen om de poort open te doen. We kunnen meestal uw bestaande poort voorzien van poort-automatisatie.

U heeft keuze uit verschillende soorten poortautomatisering

Bij bovengrondse poortautomatisering worden de motoren op de poort gemonteerd. De motoren zitten dus in het zicht. Bij ondergrondse poortautomatisering worden de motoren in een bak in de grond onder de poort gemonteerd. De motoren zitten weggewerkt waardoor de poort zijn mooie uitstraling behoud.

Wij verzorgen onderhoud, installatie en reparatie van poortautomatisering. Dit doen wij al jaren. En met plezier!

Direct contact
Onderhoud - Over Porta.nl
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal