Porta.nl
Porta.nl
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 - 2001033 - info@porta.nl
Voor een zorgeloze toegang
person

Installatie

Montage van poortautomatisering

We kunnen in de meeste gevallen uw bestaande poort voorzien van poortautomatisering. Als u de automatisering door ons laat monteren en aansluiten, koppelen wij de poortaandrijving en de accessoires voor de bediening van de poort en stellen wij de automatisering in bedrijf. Het gemak van een geautomatiseerde autopoort is dat u kunt in- en uitrijden zonder dat u uit hoeft te stappen om de poort open te doen. Op alle door ons geïnstalleerde elektrische onderdelen geldt een garantie van één jaar. We adviseren om een onderhoudscontract af te sluiten voor een zo lang mogelijke levensduur van de installatie.

Offerte aanvragen

Installatie poortautomatisering

"Porta.nl heeft de installatie van onze poortautomatisering naar alle tevredenheid uitgevoerd!"

D. Visser

  • Installatie - Quote klant installatie
  • Installatie - Quote klant installatie
  • Installatie - Quote klant installatie

Merken poortautomatisering

Wij leveren en monteren diverse merken en modellen poortautomatisering. We werken met de merken Nice en BFT en Beninca

Bovengrondse poortautomatisering

Bij bovengrondse poortautomatisering worden de motoren op de poort gemonteerd. De motoren zitten dus in het zicht. Door een lineaire verplaatsing beweegt uw poort open of dicht. Bovengrondse poortautomatisering kost minder dan ondergrondse poortautomatisering. Wanneer u een poort heeft met een vleugellengte van meer dan 4 meter of vleugelgewicht hoger dan 800KG, raden wij aan om bovengrondse poortautomatisering te laten installeren.

Installatie - Bovengrondse poortautomatisering
Installatie - Ondergrondse poortautomatisering

Ondergrondse poortautomatisering

Bij ondergrondse poortautomatisering worden de motoren in een bak in de grond onder de poort gemonteerd. De motoren zitten weggewerkt waardoor de poort zijn mooie uitstraling behoud. Bij ondergrondse poortautomatisering beweegt uw poort middels een draaibeweging op het hart van de scharnierpunten. Het laten installeren van ondergrondse poortautomatisering kost meer, maar brengt ook een luxere uitstraling met zich mee.

Bediening van de poort

Poorten kunnen op verschillende manieren worden bediend, zoals door middel van een:

  • Afstandsbediening
  • Codepaneel
  • GSM-module
  • Interco
  • Sleutelschakelaar

U kunt contact opnemen door te bellen naar 078-2001033 of vul het contactformulier in.

Op alle door ons geïnstalleerde elektrische onderdelen geldt een garantie van één jaar. We adviseren om een onderhoudscontract af te sluiten voor een zo lang mogelijke levensduur van de installatie. Wij komen dan één keer per jaar onderhoud uitvoeren aan uw poortautomatisering.

Offerte aanvragen
Installatie - Bediening van de poort
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal