Porta.nl
Porta.nl
Kelvinring 72A
2952 BG Alblasserdam
078 - 2001033 - info@porta.nl
Voor een zorgeloze toegang
person

Poortautomatisering motoren

Gemak en beveiliging! Dat zijn de belangrijkste redenen voor het aanschaffen van poortautomatisering. U opent met de afstandsbediening vanuit uw auto het hek naar het huis en rijdt zonder uit te stappen naar binnen. Of u opent het hek vanuit uw huis om bezoek binnen te laten. Helemaal fijn als het regent of sneeuwt! Het geeft een veilig gevoel als u uw terrein af kunt sluiten. Het hek sluit zich automatisch achter u, waarmee eventuele indringers buiten gehouden worden. Ook voor onderhoud en installatie staan we voor u klaar.

Lees meer..
Waarom Porta.nl?
 • Uitstekende service
  Klant is nog altijd koning bij ons.
 • Jarenlange ervaring
  Daar plukt u de vruchten van.
 • Totale ontzorging
  Eén aanspreekpunt, dat geeft rust.
Aantal tonen:
 

Bedien uw poort gemakkelijk vanuit uw auto

Heeft u een grote poort en wilt u niet bij in- en uitrijden van uw oprit handmatig de poort openen en dichten? De poortautomatisering motoren uit ons assortiment bieden de oplossing. U kunt de motoren gemakkelijk met een handzender vanuit uw auto besturen. 

Poortautomatisering motor met knikarm functie

Een knikarm motor is een aandrijving die u vooral terugziet bij poorten die gemonteerd zijn aan gemetselde bevestigingspunten. Een knikarm motor kan een grotere afstand tussen het montagevlak en draaipunt overbruggen. Hierdoor zijn deze poortautomatisering motoren meer geschikt voor grotere poorten. Heeft u dus een zeer grote poort dan kan een knikarm functie-uitkomst bieden. 

Poortautomatisering motor met lineaire functie

Een lineaire motor is een opbouw aandrijving die wordt gemonteerd aan de achterzijde van de poortpalen en de poort. Deze motoren zijn zichtbaar aangebracht en zijn vooral geschikt voor poorten van een kleiner formaat. Denk hierbij aan toepassingen met metalen of houten palen. Heeft u dus een poort van een kleiner formaat dan is lineair de juiste keuze.

Jarenlange ervaring in poortautomatisering motoren

Met meer dan 13 jaar ervaring in het leveren en monteren van poortautomatisering motoren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen in het volledige proces van A tot Z. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen over de poortautomatisering motoren in ons assortiment?

Poortautomatisering motoren met 2 jaar garantie

Bent u op zoek naar poortautomatisering motoren van topkwaliteit? Bij Porta.nl vindt u de beste poortautomatisering motoren voor uw poort. De motoren zijn zeer gemakkelijk te installeren en worden geleverd met uitgebreide handleiding. Door onze ruime voorraad worden de poortautomatisering motoren de volgende dag al verzonden.

NEEM CONTACT OP

 • Uitgebreid betaalgemak:
 • Ideal