Porta.nl
Porta.nl
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 - 2001033 - info@porta.nl
Voor een zorgeloze toegang
person

Over ons

 

Wat doen wij

Wij zijn in 2009 gestart met leveren en monteren van hekwerk en poortautomatisering. We zijn begonnen onder de naam Klassiekehekwerken.nl. Omdat er steeds meer vraag kwam naar poortautomatisering en toegangscontrole zijn wij ons daar in gaan specialiseren en hebben we in 2021 besloten om hiervoor een apart bedrijf genaamd Porta.nl op te zetten. Door deze werkzaamheden te splitsen kunnen we de service en het onderhoud aan de poortautomatiseringen nog beter laten verlopen.

Onderhoud poortautomatisering

Onderhoudsbeurten aan elektrische poorten en hun installaties zijn nodig voor een probleemloze werking. Alle onderdelen van een elektrische poort hebben onderhoud nodig, er zitten bewegende delen, elektronica en veiligheidscomponenten op en aan de installatie van de poort. Onderhoud aan de poortautomatisering verlengt de levensduur net als onderhoud aan een auto.

Installatie poortautomatisering

Het gemak van poortautomatisering is dat u kunt in- en uitrijden zonder dat u uit hoeft te stappen om de poort open te doen. In de meeste gevallen kunnen we uw bestaande poort voorzien van poort-automatisatie. Wij monteren de poortautomatisering en sluiten deze aan. We koppelen de poortaandrijving en de accessoires voor de bediening van de poort en we stellen de automatisering in bedrijf. De volledige installatie van uw poortautomatisering nemen we uit handen.

Reparatie poortautomatisering

Wij zijn gespecialiseerd in de merken Nice, BFT en Beninca. Meestal kunnen we ook de storing oplossen aan uw bestaande poort-automatisering, ook als het van een ander merk is. Door onze jarenlange ervaring met poortautomatisering reparatie, kunt u ervan op aan dat wij uw probleem vakkundig en efficiënt weten op te lossen.

Wie zijn onze klanten

Voornamelijk particulieren en vve-beheer (vereniging van eigenaren) maken gebruik van onze diensten. Veel particulieren uit de regio  weten ons te vinden voor het automatiseren van zowel nieuwe als bestaande poorten. Bij eventuele storingen doen wij ons uiterste best dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Waarom kiezen voor onderhoud bij Porta.nl?

Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, installatie en reparatie aan uw automatische poorten. Door de juiste installatie en correct onderhoud kunt u uw poort in topconditie houden en heeft u altijd een zorgeloze toegang. Heeft u toch problemen met uw poortautomatisering? Dan zorgen we dat u altijd een juiste oplossing krijgt. Zo kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw automatische poorten.

Ons werkgebied

Wij werken in de regio Rotterdam/Dordrecht.

 

Direct contact

geautomatiseerde poort

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal